Dizi, Yabancı Diziler, Download, Rapidshare

9 Eylül 2007 Pazar

RapidShare Premium ve Flashget ile download


RapidShare Premium hesapla download yaparken Internet Explorer‘ la RapidShare’ e login oluyor, Options kısmından “Direct Downloads” ı seçiyor ve hiç RapidShare sitesine girmeden direkt olarak download manager’ la(FlashGet) dosyaları indiriyordum. Ufak bir bilgi olarak rapidshare.com’ da bulunan(premium) download server’ ını kalıcı olarak seçme opsiyonunun süper olduğunu belirtelim.

Internet Explorer kullanmayanlar veya IE’ den giriş yapmakla uğraşmak istemeyenlerin download manager’ la direkt download yapabilmesi için şöyle bir seçenek daha varmış.

Öncelikle yine RapidShare Premium Zone‘ da Options > Direct Downloads’ ı seçiyoruz. Ardından örneğin FlashGet’ te onaylama ekranında “Login to Server” seçeneğini işaretleyip rapidshare login bilgilerini buraya giriyoruz ve hiç rapidshare sitesine vs. girmeden linkleri direkt flashget’ e yapıştırarak dosyaları indiriyoruz.

Bu durumda adresi download manager’ a “http://user:password@rapidshare.com/files/3620062/wp-db.zip.html” şeklinde de girebilirsiniz.

Her seferinde login bilgilerini girmeyeyim diye FlashGet’ te Options > Site Manager kısmından rapidshare.de ve .com siteleri için kural oluşturmayı denedim ancak bir işe yaramadı. Bu durumda şöyle bir şey de yapılabilir, FlashGet’ te Default download properties(Ctrl+Alt+o) ekranında 1 kereliğine bu bilgileri girip kullanabilirsiniz. Artık .de uzantılı link pek olmadığından dolayı rapidshare.com login bilgileriniz girmeniz veya “Options > Login alias” kısmından ortak bir login bilgisi + şifre belirlemeniz işleri kolaylaştıracaktır.

Hiç yorum yok:

faydalı linkler




sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı

sanatçı



































I heart FeedBurnerSubscribe in a readerSubscribe in a readerAdd to Google Reader or HomepageSubscribe in NewsGator OnlineSubscribe in RojoAdd ~~~~ Tüm diziler burada (LOST, Heroes, 24, vb)~~~~ to Newsburst from CNET News.comAdd to My AOLSubscribe in FeedLoungeAdd to netvibesSubscribe in BloglinesAdd to The Free DictionaryAdd to PlusmoSubscribe in NewsAlloyAdd to Excite MIXAdd to netomat HubAdd to fwickiAdd to WebwagAdd to Attensa